SV söker en ny föreningssekreterare

IF Sibbo-Vargarna r.f., en förening av många olika idrotts- och motionsgrenar, söker en

föreningssekreterare

till en permanent position.

IF Sibbo-Vargarna r.f. är en anrik idrottsförening i Sibbo grundad år 1928. Föreningen har för närvarande 9 aktiva sektioner med sammanlagt drygt 1400 medlemmar. Föreningen arrangerar både tävlings- och motionsinriktad verksamhet för idrottare i alla åldrar. Föreningens kansli finns i Nickby, Sibbo.

Föreningssekreterarens huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta föreningens operativa verksamhet och administration, såsom att fungera som sekreterare för centralstyrelsens och hela föreningens möten, olika kontorsuppgifter och att sköta föreningens medlemsregister, samt att ansvara för föreningens gemensamma projekt (bl.a. Infotidningen och Molnträsk-projektet). Föreningssekreteraren koordinerar också föreningens kommunikation, har några uppgifter gällande ekonomi och medelsanskaffning samt håller kontakten med föreningens intressegrupper. Föreningssekreteraren deltar även i olika utvecklingsprojekt inom föreningen. Föreningssekreteraren arbetar tillsammans med både föreningens centralstyrelse, sektioner och frivilliga arbetare.

Vi önskar att du kan arbeta självständigt och ansvarsfullt, ta eget initiativ, samt har en god organisationsförmåga, goda samarbets- och kommunikationsfärdigheter (inkl. goda datatekniska kunskaper) och färdigheter att upprätthålla ett brett nätverk. I uppgifterna behöver du goda muntliga och skriftliga kunskaper i både svenska och finska. Andra språkkunskaper, tidigare erfarenhet av verksamhet i idrottsföreningar och av liknande arbetsuppgifter samt deltagande i ledarutbildning eller utbildning inom föreningsverksamhet räknas som merit. 

Föreningssekreteraren arbetar på heltid, och arbetstiden per vecka är 37,5 timmar. En del av arbetet sker på kvällen eller under veckosluten. För att föreningen har verksamhet i hela Sibbo, behövs också en egen bil i vissa arbetsuppgifter. I lönebetalningen tillämpas kollektivavtalet gällande idrottsorganisationer. Anställningen börjar enligt överenskommelse när rätt person har hittats, helst i juni, men senast i augusti 2021. För mer information kontakta IF Sibbo-Vargarnas ordförande Pirjo Moen (pirjo@moen.fi, 040–5814321).

Fritt formulerad ansökan med meritförteckning och löneanspråk skickas senast den 30.5.2021 till föreningens ordförande Pirjo Moen (pirjo@moen.fi). Vi intervjuar sökande redan under ansökningstiden, och positionen fylls så fort vi har hittat rätt person.

Kategorier:
Nyheter