SV hakee uutta seurasihteeriä

Urheilun ja liikunnan monilajiseura IF Sibbo-Vargarna ry hakee

seurasihteeriä

vakituiseen työsuhteeseen.

IF Sibbo-Vargarna ry on perinteikäs vuonna 1928 perustettu sipoolainen urheiluseura. Seurassa on tällä hetkellä 9 eri lajijaostoa, joissa on yhteensä reilut 1400 jäsentä. Seura järjestää sekä kilpaurheilu- että harrastetoimintaa kaikenikäisille urheilijoille. Seuran toimisto sijaitsee Sipoon Nikkilässä.

Seurasihteerin pääasiallisia työtehtäviä ovat seuran operatiivisten ja hallinnollisten asioiden hoitaminen, kuten keskushallituksen ja seuratason kokousten sihteerin tehtävät, erilaiset toimistotehtävät ja seuran jäsenrekisterin hoitaminen, sekä vastaaminen seuran yhteisistä projekteista (mm. tiedotuslehti ja Pilvijärvi-projekti). Seurasihteerin tehtävään kuuluu myös seuran viestintätehtäviä, jonkin verran taloudenhoitoon ja varainhankintaan liittyviä tehtäviä sekä yhteydenpitoa seuran eri sidosryhmiin. Seurasihteeri osallistuu myös seuran erilaisiin kehitysprojekteihin. Seurasihteeri työskentelee läheisessä yhteistyössä seuran keskushallituksen, jaostojen ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa.

Tehtävä edellyttää itsenäistä, oma-aloitteista ja vastuullista työskentelytapaa, hyvää organisointikykyä, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja (ml. hyvät tietotekniset taidot) sekä verkostoitumistaitoja. Tehtävässä tarvitaan sekä suomen että ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Myös muu kielitaito, aiempi kokemus urheiluseuratoiminnasta ja vastaavista työtehtävistä sekä osallistuminen ohjaaja- tai muuhun seuratoimintakoulutukseen lasketaan eduksi tehtävän hoitamisessa. 

Tehtävä on päätoiminen, ja viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Tehtävä edellyttää myös mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Koska seura toimii koko Sipoon kunnan alueella, oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen tehtävän hoitamisessa. Tehtävän palkkauksessa noudatetaan urheilujärjestöjen työehtosopimusta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, mielellään kesäkuussa, mutta viimeistään elokuussa 2021. Lisätietoja seurasihteerin tehtävästä antaa IF Sibbo-Vargarnan puheenjohtaja Pirjo Moen (pirjo@moen.fi, 040-5814321).

Vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo sekä palkkatoivomus tulee lähettää viimeistään 30.5.2021 seuran puheenjohtajalle, Pirjo Moenille (pirjo@moen.fi). Hakijoita haastatellaan jo ennen hakuajan umpeutumista, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kategoriat:
Uutiset