Harjoitusryhmät

SV-SKI Sipoon Energia hiihtokoulu järjestetään talvella 2024

Vuoden 2024 hiihtokoulu 4-8 -vuotiaille pidetään Söderkullan hiihtostadionilla. Pakkasraja on -15 astetta.

Hiihtokoulun hinta on 50€. Hiihtokoulussa harjoitellaan hiihdon perustaitoja. Vastuuvetäjinä toimivat Anna Virtanen ja Tiina Hamunen. Apuohjaajina toimivat juniorihiihtäjät, jotka ovat itsekin aloittaneet hiihtämisen hiihtokoulun opeilla.

Lisätietoja kysymyksiin numerosta 050 512 4854/Anna Virtanen

Minisomparyhmä

Ryhmä on 6-10 -vuotiaiden leikkipainotteinen sekä hiihdon perustaitoihin tutustuvien ryhmä hiihtokoulun jo käyneille. Sopii myös yli 10-vuotiaille, jotka tutustuvat lajiin ja haluavat oppia nauttimaan hiihdosta. Vastuuohjaajana toimii Anna Virtanen (050 5124854).

Minisomparyhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo 18-19 Söderkullan kuntoradan maastossa. Tapaaminen syyskaudella kuntoportaiden luona ja hiihtokaudella kopin luona. Talvella harjoituksiin tarvitset hiihtovarusteet. Kesä- ja syyskaudella ennen lumia mukaan tarvitset lyhyehköt sauvat ja lenkkivarusteet + juomapullon. Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaan!

Mediumsomparyhmä

10-14 -vuotiaiden ryhmässä järjestetään ohjattua toimintaa kahdesti viikossa. Tämän lisäksi järjestämme yhteisharjoittelupäiviä sekä leirejä. Vastuuohjaajana toimii Johan Koskinen.

Hopeasomparyhmä

14-18 -vuotiaiden ryhmässä ohjattuja yhteisharjoituksia järjestetään kahdesti viikossa. Säännöllisten yhteisharjoitusten sekä omatoimisten harjoitteiden lisäksi pidämme yhteisharjoittelupäiviä sekä leirejä. Vastuuohjaajana toimii Sam Fransman.

Aikuisryhmä

Aikuisille yli 18v järjestämme harjoituksia (maalla ja lumella) kaksi kertaa viikossa sekä leirejä.

Jaosto kuvaa ja ottaa valokuvia treeneistä, kisoista ja tapahtumista ja julkaisee kuvat somessa ( kotisivuilla, Facebook ja Instagram). Jos lapsenne ei saa näkyä kuvissa ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Lasten ja nuorten vanhemmilla on mahdollisuus auttaa harjoitusten, leirien sekä kisojen yhteydessä ja osallistua mukaan harjoitteluun. Moni vanhempi ja huoltaja ovatkin vuosien varrella osallistuneet, heille kuuluu suuri kiitos!

kULUKORVAUKSET ja jaoston tuki jÄSENILLE vuonna 2023-2024