SÄÄNNÖT KULUKORVAUKSIIN JA JAOSTON TUKEEN JÄSENILLE 2023-2024

Yleistä

Seuraavat kulut voidaan korvata jaoston jäsenille, jotka ovat maksaneet jaoston toimintamaksun kuluvalle toimintavuodelle. Tämän lisäksi velvoitetaan jäseniä maksamaan SV:n jäsenmaksun ja osallistumaan yhteiseen talkootyöhön, jotta voi olla oikeutettu kulukorvauksiin. Lisäksi velvoitetaan käyttämään seuran kisa-asua sellaisessa kisassa, jonka korvauksia haetaan. Mikäli toimintaa tukee jokin kolmas osapuoli, ei jaosto ole velvollinen korvaamaan kuluja tällaisesta toiminnasta.

Kulukorvaus maksetaan vain hyvin täytettyä kulukorvauslomaketta vastaan, jonka liitteenä on maksukuitti kuluista. Kulukorvaus hiihtovuodelle 2023-2024 on jätettävä viimeistään 18.4.2024, jotta se voidaan hyväksyä. Seura maksaa kulukorvauksia kerran kuukaudessa.

Ilmoittautumismaksut

Jäsenille, jotka ovat maksaneet toimintamaksun sekä hankkineet kilpailulisenssin tai hiihtopassin, maksetaan seuran ilmoittautumismaksuja seuraavasti:

  • Kansalliset kisat ja piirikunnalliset kisat (ei kuntohiihto eikä pitkän matkan kilpailut)
  • Kaikki mestaruushiihdot (SM/HopeaSompa, KLL ja FSSM)
  • Maajoukkuenäytöt

Kisamatkat

Yleisesti mitään matkakuluja tai asumiskuluja ei korvata. Poikkeuksena on SM/HopeaSompa, KLL, FSSM sekä karsintakisat edustuskisoihin tai maailmancupin kisat Suomessa.

  • Matkakuluista korvataan 50% edullisimman kulkuneuvon mukaan. Jos edullisin on oma auto, niin siitä kustannetaan km-korvauksena 12 snt/km. Yhteiskyytejä suositellaan.
  • Asumiskuluja korvataan maksimissaan 50 € / henkilö / yö kuittia vastaan.
    • Kuluissa huomioidaan myös korkeintaan yksi huoltohenkilö hiihtäjää kohti (tai perhettä kohti)
    • ruokakustannuksia tai muita yöpymiseen liittyviä kustannuksia ei korvata (esim. parkkimaksut).

Leirit

Hiihtojaoston omista leireistä korvataan 50% leirikustannuksista. Matkakuluja leireille ei korvata. Jaoston omat leirit suunnitellaan toukokuussa seuraavalle vuodelle yhdessä toimintasuunnitelman kanssa. Leirien ohjelma on oltava avoin kaikille, jotka seurassa ovat leirin ikäryhmässä. Leirin hinta on käytävä ilmi ohjelmasta.

Hiihtoleirit, jotka eivät ole seuran omia (esim. NÅID, FSS), korvaa seura korkeintaan 75€/leiri kuitenkin korkeintaan 30% leirikustannuksista. Matkakuluja ei korvata. Leirikustannuksia korvataan maksimissaan 300€/hiihtäjä/vuosi.

Jos seuran jäsen on valittu johonkin harjoitusryhmään (NÅID, FSS tai maajoukkue) , tarjoaa seura 50% kuluista. Maksimituki on 500€/hiihtäjä/vuosi. Seuralla on oikeus rajoittaa kustannettavien leirien määrää hiihtäjä/vuosi.

Jaosto kustantaa seuran omilla leireillä vastuuvalmentajien leirikustannukset kokonaisuudessaan ja apuvalmentajille 50%. Huom! maksimissaan 1 vastuuvalmentaja ja 1 apuvalmentaja/ryhmä.

Hiihtovaatteet

Hiihtojaosto kustantaa kisa-asut uusille hiihtäjillä (12-sarjasta ylöspäin). Muilla jäsenillä on mahdollisuus hankkia hiihtovaatteeet seurahintaan. Alle 13-vuotiaat saavat seuravaatteista 30% alennuksen.

Muita kustannuksia

Lisenssit

Seuran jäsenille korvataan hiihtoliiton kisalisenssit (Skipassi, A-/B1-/FIS-lisenssit). Vakuutuksia lisenssin lisäksi ei korvata.

Voitelu

SM ja HopeaSompa -finaaleissa on jokaisella kisaajalla oikeus yhteen voiteluun/kilpailu FSS voitelijalla. Kulut ylimääräisistä voiteluista kilpailija maksaa itse.