Dirty Sipoo 11.6.2022

Sibbo Vargarnan pyöräilyjaosto järjestää Dirty Sipoo -tapahtuman yhdessä keväällä Kalasatamaan avattavan Peloton Eatery ravintolan, sekä tapahtuman “isän” Luis Frailen kanssa. Ravintola on uusi pyöräilijöille kohdennettu ravintola, joka tulee lisäksi myymään lajivarusteita ja huoltopalveluita. Sponsorina toimii Arla ja K-Supermarket Basilika Nikkilässä.

Dirty Sipoo on gravel-pyöräilijöiden laajasti tuntema tapahtuma joka on järjestetty kaksi kertaa Nordic Gravel series -tapahtumana ja useamman kerran epävirallisempana yhteisajona.

Tapahtuma starttaa Kalasatamasta klo. 10. Reittien pituudet ovat n. 90 km ja n. 170 km. Reitti kulkee siirtymänä Itä-Helsingin hiekkateille ja siitä edelleen Sipooseen ja pidempi lenkki Pornaisiin. Reitit palaavat Kalasatamaan, missä ravintolalla ruokailu ja mahdollista iltatoimintaa.

Mikä on Gravel?

Gravel on laji, jossa pyöräillään pääasiassa hiekkateillä seuraamalla GPS-reittiä pyörän tietokoneen kautta. Gravel-tapahtumissa reitit eivät yleensä ole merkittyjä eikä reitin varrella ole järjestäjien toimesta palvelupisteitä. Pyöräilijät kuljettavat kaikki tarvittava mukanaan tai järjestävät omat huoltopisteet reitin varrelle.

Ilmoittautuminen Dirty Sipoo 11.6.2022 tapahtumaan

Ilmoittautuminen on päättynyt. Jos kuitenkin haluat osallistua tapahtumaan, voit olla yhteydessä sähköpostitse cykel@sibbo-vargarna.fi

Osallistumismaksut

170 km (45€)
90 km (40€)
Ruokailu ja lasi kuohuvaa tapahtuman jälkeen (15€)

Lähtö

Lähtö on klo 10.00 Peloton Cycling Eatery ravintolasta. Täältä lähdetään matkaan kohti Sipoon maalaismaisemia.

Matkat

Tänä vuonna voi valita kahdesta eri matkasta; 170km ja 90km

Lisätietojacykel@sibbo-vargarna.fi