Dirty Sipoo 11.6.2022

Sibbo Vargarnas cykelsektion ordnar Dirty Sipoo -evenemanget tillsammans med Peloton Eatery restaurangen i Fiskehamnen samt evenemangets ”fader” Luis Fraile. Restaurangen är en ny restaurang, som är inriktad på att betjäna speciellt cyklister. Där säljs både cykelservice och olika cykelutrustningar utöver restaurangutbudet. Som sponsorer fungerar Arla och K-Supermarket Basilika i Nickby.

Dirty Sipoo är mycket känd inom Gravel-sporten. Evenemanget har ordnats två gånger som officiella Nordic Gravel -evenemang och därtill flere gånger inofficiellt.

Dirty Sipoo -evenemenaget startar 11.6.2022 klo 10.00 från Fiskehamnen. Rutterna längd är ca 90km och ca 170km. Alla förflyttra sig tillsamnnas från Fiskehamnen längs med sandvägar till Sibbos fina landskapsvyer, där den längre rutten far ända till norra Sibbo, Paipis. Rutten slutar i Fiskehamnen, där det ebjuds mat i restaurangen.

Vad är Gravel?

Gravel är en sport, där man cyklar främst på sandvägar genom att följa ett GPS-spår på sin cykeldator. På Gravel-evenemangena är rutterna generellt inte utmärkta och längs med rutten finns inte servicepunkter av arrangörerna. Cyklisterna tar med sig vad som behövs, eller ordnar egen service längs med rutten.

Anmälning till Dirty Sipoo 11.6.2022 evenemanget

Anmälningstiden har gått ut. Om du ännu vill delta, ta kontakt per epost cykel@sibbo-vargarna.fi

Deltagaravgifter

170 km (45€)
90 km (40€)
Mat och ett glas bubblande efter loppet (15€)

Mera information: cykel@sibbo-vargarna.fi