Träningsgrupper

Vuxen Skidskola börjar i Vintern 2024

Mera info hittar du av den här linken. Skidskola arrangeras tisdagar 30.1.-20.2. kl 18-19.30. Varje gången har egen anmälning och gränsen till deltagarna är 20. Anmälningen behållas i MyClub.

SV-SKI Sibbo Energi Skidskola kommer igen 2024

Årets 2024 skidskola för 4-8 åringar hålls på Söderkulla skidstadion fem gånger 9.1.2024-6.2.2024. Köldgränsen är -15 grader. I skidskola övar man grundskillnader till skidning.

De ansvariga tränarna är Anna Virtanen och som hjälptränare fungerar föreningens juniorskidare, som själva inlett sin skidningshobby med hjälp av den kunskap de fått i skidskolan.

Anmälan via linken.

Tilläggsinformation: Anna Virtanen, tfn. 050 512 4854

Minisompa gruppen

Gruppen är menad för 6-10 åringar som deltagit i skidskolan innan. Träningen är lekbetonad och samtidigt ges en introduktion i skidningens grundtekniker. Gruppen passar även för över 10-åringar som vill bekanta sig med grenen och lära sig att njuta av skidning. Ansvarsledaren är Anna Virtanen (050 512 4854).

Minisompagruppen tränar på onsdagar kl. 18-19 i på vintertid gruppen samlas på Söderkulla skidspåren nära koppen. Sommar och höst terrängen samlas gruppen vid konditionstrapporna, ta med stavar, springutrustning samt dricksflaska. Välkommen med och bekanta dig med verksamheten!

Mediumsompa gruppen

I 10-14 -åringarnas grupp ordnas ledd verksamhet två gånger i veckan. Därtill ordnas samträningsdagar och läger. Ansvarsledaren är Johan Koskinen.

Silversompa gruppen

I 14-18 -åringarnas grupp ordnas ledd verksamhet två gånger i veckan. Träningen består av de regelbunda samträningarna samt övningar som ska göras på egen hand och komplementeras av samträningsdagar samt läger. Ansvarsledaren är Sam Fransman.

Vuxen gruppen

För vuxna över 18 år ordnas träningar (barmark och på snö) två gånger i veckan samt läger.

Skidsektionen filmar och fotograferar under träningar, tävlingar och evenemang och publicerar dessa på sociala medier (hemsidan, FaceBook och Instagram). Om ert barn inte får synas på bild, vänligen meddela detta i förväg vid anmälning.

Föräldrar till barn- och ungdomar har möjlighet att hjälpa till vid träningar, läger och tävlingar och samtidigt själva delta på ett hörn. Många föräldrar och förmyndare har deltagit aktivt, ett stort tack till dem!

ersättning av kostnader till sektionens medlemmar 2023-2024