Medlemskap

Vill du bli medlem i Sibbo-Vargarna?

IF Sibbo-Vargarna r.f. är både en traditionell och modern idrottsförening med en omfattande verksamhet i Sibbo tack vare alla frivilliga krafter.

Sibbo-Vargarna har ett brett utbud av motions- och idrottsverksamhet och vi hoppas du vill komma med i vår gemenskap. Eventuellt hittar du nya vänner och ett intressant liv. För att låna en av våra aktiva som själv hittade till vår verksamhet via barnen: ”Detta är en ljuvlig värld och vi aktiva är helt vanliga människor”.

Vi rekommenderar att du först prövar några gånger och sedan skriver in dig som medlem i Sibbo-Vargarna via vår hemsida. Sibbo-Vargarnas medlemsavgift för år 2024 är 45 euro för vuxna, 30 euro för unga (18 år och yngre) och pensionärer. Förutom medlemsavgiften som betalas till föreningen, har sektionerna och motionsprojekten säsongsavgifter.

Då du blir medlem i föreningen kan du skriva ut ett medlemskort från ditt eget myClub-konto, eller så skickar vi det på begäran per post. Som medlem berättigas du till olika förmåner, som du kan läsa om här.