Jäsenyys

Oletko sinä seuramme uusin jäsen?

F Sibbo-Vargarna r.f. on sekä perinteikäs että ajanmukainen urheiluseura, jonka toiminta nojaa laajan vapaaehtoistoimintaan.

Seuralla on monipuolista liikunta- ja urheilutoimintaa ja toivomme, että sinäkin haluat tulla mukaan yhdistyksen toimintaan. Löydät kenties uusia ystäviä ja huomaat, että elät mielenkiintoisempaa elämää. Lainaten yhtä aktiivia, joka löysi toimintaamme lastensa kautta: ”Tämä on ihana maailma ja me aktiivit olemme ihan tavallisia ihmisiä”.

Sinun kannattaa käydä tutustumassa toimintaan ennen kuin liityt jäseneksi, mikä tapahtuu helpoiten kotisivujemme kautta. Sibbo-Vargarna jäsenmaksu vuonna 2020 on 30 euroa/aikuiset, 15 euroa/nuoret (16-vuotiaat ja nuoremmat) ja eläkeläiset sekä 70 euro/perhe. Jäsenmaksun lisäksi on useimmissa jaostoissa ja liikuntaprojekteissa kausimaksut. Lisätietoja saat suoraan jaostoilta tai kotisivujen www.sibbo.vargarna.fi kautta.

Liittyessäsi jäseniksi voit tulostaa jäsenkortin sinun henkilökohtaiselta myClub jäsenrekisteri tililtäsi, tai pyynnöstä, lähetämme sen sinulle postitse. Jäsenenä olet oikeutettu etuihin seuraavissa paikoissa. Stadium, Söder Fysio, ja urheiluhieroja Kimmo Roos. Lisätietoja eduista löydät kotisivuiltamme.