Jäsenedut

myclub.fi sivustosta voit ladata jäsenkorttisi puhelimeen. Kun sinut on hyväksytty seuran jäseneksi sekä olet maksanut jäsenmaksun, sinulla on oikeus alla oleviin etuihin.

Jokipuiston Hierontapalvelut: Klassisesta- ja urheiluhieronnasta -10% alennus. Yrityksen kotisivulle.

Kimmo Roos: Hieronnoista 5€ alennus/hieronta. Yrityksen kotisivulle.

Sipoon hieronta ja hyvinvointi: Ensimmäinen hieronta tai ryhmäliikuntaostos -10% normaalihinnasta sekä 30 min. hieronta lapsille alle 15v. 29€ (normaali hinta 35€). Etu annetaan kassalla, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Yrityksen kotisivulle.

Sipoon Syke: Mikäli olet jäsen meillä voit kerran vuodessa varata PT-konsultaation ja treenitapaamisen -50%. Tutustu etuihin!

Smartfysio: Urheilufysioterapia 60 min – 10%. Räätälöidyt, yksilölliset harjoitusohjelmat esimerkiksi kuntosalille, juoksuun, jalkapalloon tai muihin lajeihin. Lihastasapainon, voiman ja liikkuvuuden kartoitus. Vamman tai leikkauksen jälkeinen kuntoutus. Vammojen ja ylirasituksien ennaltaehkäisy. Urheilufysioterapeutti Mikko-Ville Hyyhönen. Yrityksen kotisivulle.

Stadium: Alennettuja tuotteita.  

Söderfysio: Alennus koskee perushintaista hierontaa, fysioterapiaa sekä akupunktiota ja niiden lahjakortteja. Alennus ei koske muita tuotteita. Yrityksen kotisivulle.

Test4You Oy: 10% alennusta testeistä. Yrityksen kotisivulle.

Ingman Solbacka kuntosali. SV:n jäsenille vuosikortti opiskelijahintaan. Normaalihinta 400 € / SV:n jäsenhinta 315 €. Kuitti maksetusta SV:n jäsenmaksusta pitää näyttää ostotilanteessa. Mikäli sinulla ei ole, ole yhteydessä seurasihteeriin. Lisätietoja kuntosalista