Föreningens nya föreningssekreterare har börjat sitt jobb

Sibbo Vargarnas nya föreningssekreterare har börjat jobba på föreninens kontor. Föreningens centralstyrelse valde på sitt möte i juni Carola Juselius till föreningens nya föreningssekreterare och hon tillträdde 1.8.2021.

“Jag är verkligen taggad över min nya arbetsplats! Sibbo Vargarna är ju namn som alla känner igen i hela Finland. Själv tror jag att min styrka ligger bl.a i lokalkännedom och kännedom hur en förening funktionerar. Jag anser det som en jätteviktig sak att jag kan med min insats hjälpa till där det behövs” säger Carola Juselius.

Carola är utbildad till merkonom. Hon har även studerat till både sekreterare- och företagsexamen. Hon har jobbat på resebranschen, i finansvärlden samt på kommuna sektorn. ”Jag hämtar säkert nåt från alla dessa branscher med mig till SV”, konstaterar hon. Carola talar och skriver på svenska, finska och engelska. Som fd. sommararbetare på Molnträsk kiosk, volleybollspelare och lagledare för ett fotbollslag, är föreningens maktiviteter bekanta för Carola sen tidigare.

”Föreningssekreterarens roll är lite som att vara en ”spindel” som försöker hålla alla trådar i handen, och till det har vi fullt förtroende för Carola”, säger föreningens ordförande Pirjo Moen. ”Sektionerna kan vara direkt i kontakt med Carola. Hon hjälper oss att hålla focus. Carolas första arbetsuppgift är att få vårt medlemsregister uppdaterat. Sedan flyyat focus till andra viktiare uppgifter s.s uppdateradet av föreningens hemsida och olika sociala mediers kanaler. Men man skall komma ihåg att Rom byggdes inte heller på en dag tillägger Moen.

”Jag gör detta arbete med hela mitt hjärta. Här finns en massa nya saker att lära men jag lovar att jag kommer att göra mitt bästa för föreningen. Och inget ärende är så litt att en medlem inte skall ta kontakt. Kom ihåg: jag finns här för er!” säger Carola till slut.

Du når Carola på numret 040-705 8327 samt via e-post info@sibbo-vargarna.fi

Kategorier:
Nyheter