Seuran uusi seurasihteeri on aloittanut työnteon

Sibbo Vargarnan uusi seurasihteeri on aloittanut seuran toimistolla. Yhdistyksen keskushallitus valitsi kesäkuun kokouksessaan Carola Juseliuksen seuran uudeksi seurasihteeriksi, ja hän aloitti työtehtävissään 1.8.2021.

“Olen todella innoissani uudesta työpaikastani! Sibbo Vargarna on käsite, ei vaan Sipoossa, vaan koko Suomessa. Koen, että vahvuuteni ovat mm. paikallistuntemus sekä seuratoiminnan tietämys. Koen tärkeänä, että omalla työpanoksellani voin olla avuksi”, sanoo Carola Juselius.

Carola on koulutukseltaan merkonomi. Hän on suorittanut sekä sihteerin että yrittäjän ammattitutkinnot. Hän on työskennellyt matkailualalla, finanssialalla ja kuntasektorilla. ”Tuon varmasti jokaisesta entisestä työpaikastani jotain mukaani SV:lle”, hän toteaa. Carola puhuu ja kirjoittaa ruotsia, suomea ja englantia. Entisenä Pilvijärven kesätyöntekijänä, lentopallopelaajana sekä jalkapallojoukkueen jojona, seuran toiminta on entuudestaan Carolalle tuttua.

”Seurasihteeri on ikään kuin yhdistyksen ”hämähäkki”, jonka pitää osata pitää kaikki langat käsissä, ja siihen on luotto, että Carola pystyy sen tekemään”, kertoo seuran puheenjohtaja Pirjo Moen. ”Jaostot voivat olla suoraan yhteydessä Carolaan. Hän auttaa meitä pitämään langat käsissä. Carolan ensimmäinen työtehtävä on saattaa jäsenrekisterimme ajan tasalle. Sen jälkeen hän sitten siirtyy muiden tärkeiden tehtävien pariin kuten esim. netti- ja somesivujen päivittämiseen ajan tasalle. Roomaakaan ei rakennettu päivässä”, lisää Moen.

”Teen tätä työtä isolla sydämellä. On paljon uusia asioita, mutta lupaan tehdä parhaani seuran hyväksi. Ja mikään jäsenen asia ei ole liian pieni, ettei siitä saisi kysellä. Muistakaa, että minä olen täällä teitä varten!”, Carola sanoo lopuksi.

Carolan tavoittaa numerosta 040-705 83 27 sekä info@sibbo-vargarna.fi

Kategoriat:
Uutiset