Harjoitusryhmät

Hiihtojaosto järjestää toimintaa läpi vuoden kaiken ikäisille hiihdosta kiinnostuneille harrastajille ja kisaajille.

Minisomparyhmä

Ryhmä on 6-10 -vuotiaiden leikkipainotteinen sekä hiihdon perustaitoihin tutustuvien ryhmä hiihtokoulun jo käyneille. Sopii myös yli 10-vuotiaille, jotka tutustuvat lajiin ja haluavat oppia nauttimaan hiihdosta. Vastuuohjaajana toimii Anna Virtanen (050 5124854).

Minisomparyhmä harjoittelee torstaisin klo 18-19 Söderkullan kuntoradan maastossa. Tapaaminen kuntoportaiden luona ja mukaan tarvitset sauvat ja lenkkivarusteet + juomapullon. Lumen saapuessa vaihdamme suksiin. Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaan!

Mediumsomparyhmä

10-14 -vuotiaiden ryhmässä järjestetään ohjattua toimintaa kahdesti viikossa. Tämän lisäksi järjestämme yhteisharjoittelupäiviä sekä leirejä. Vastuuohjaajana toimii Johan Koskinen.

Hopeasomparyhmä

14-18 -vuotiaiden ryhmässä ohjattuja yhteisharjoituksia järjestetään kahdesti viikossa. Säännöllisten yhteisharjoitusten sekä omatoimisten harjoitteiden lisäksi pidämme yhteisharjoittelupäiviä sekä leirejä. Vastuuohjaajana toimii Sam Fransman.

Aikuisille yli 18v järjestämme harjoituksia (maalla ja lumella) kaksi kertaa viikossa sekä leirejä.

Jaosto kuvaa ja ottaa valokuvia treeneistä, kisoista ja tapahtumista ja julkaisee kuvat somessa ( kotisivuilla, FaceBook ja Instagram). Jos lapsenne ei saa näkyä kuvissa ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Lasten ja nuorten vanhemmilla on mahdollisuus auttaa harjoitusten, leirien sekä kisojen yhteydessä ja osallistua mukaan harjoitteluun. Moni vanhempi ja huoltaja ovatkin vuosien varrella osallistuneet, heille kuuluu suuri kiitos!

kULUKORVAUKSET ja jaoston tuki jÄSENILLE vuonna 2022-2023