Harjoitusryhmät

Hiihtojaosto järjestää toimintaa läpi vuoden kaiken ikäisille hiihdosta kiinnostuneille harrastajille ja kisaajille.

SV SKI – SIPOON ENERGIA HIIHTOKOULU 2022

Lasten hiihtokoulu 

Paikka: Söderkullan hiihtostadion

5 kertaa lauantaisin alkaen la 8.1.2022 klo 10.00 – 11.00. Huom La 29.1. siirtyy pidettäväksi 30.1. kisajärjestelyiden vuoksi.

Hiihtokouluun ovat tervetulleita kaikki 4 – 8 -vuotiaat, pakkasraja -15 C

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen svhiihto@gmail.com tai puhelimella 0505124854, 

Ilmoittautumisessa tarvitaan seuraavat tiedot: Lapsen nimi, syntymävuosi, osoite sekä huoltajan yhteystiedot

Lisätietoja: https://sibbo-vargarna.fi/fi/harjoitusryhmat/

Hinta 50€/lapsi sisältää opetuksen 5 krt ja seuran pipon .

HUOM! Hiihtokoulun osalta seuraamme ajantasaisia koronaohjeistuksia ja kokoonnumme aina vain ulkona. 

Minisomparyhmä

Ryhmä on 6-10 -vuotiaiden leikkipainotteinen sekä hiihdon perustaitoihin tutustuvien ryhmä. Sopii myös yli 10-vuotiaille, jotka tutustuvat lajiin ja haluavat oppia nauttimaan hiihdosta. Yhteisharjoitukset pidetään torstaina tai keskiviikkona klo 18-19. Lumettomana aikana tapaamispaikkana on Söderkullan kuntoportaat ja harjoituksiin voi ottaa sauvat mukaan. Latujen valmistuttua tapaamiset Söderkullan hiihtostadionilla. Vastuuohjaajana toimii Anna Virtanen (050 5124854).

Mediumsomparyhmä

10-14 -vuotiaiden ryhmässä järjestetään ohjattua toimintaa kahdesti viikossa. Yhteisharjoituspäivät ovat torstai ja lauantai. Tämän lisäksi järjestämme yhteisharjoittelupäiviä sekä leirejä. Vastuuohjaajina toimivat Mikael Less sekä Johan Koskinen.

Hopeasomparyhmä

14-18 -vuotiaiden ryhmässä ohjattuja yhteisharjoituksia järjestetään kahdesti viikossa. Säännöllisten yhteisharjoitusten sekä omatoimisten harjoitteiden lisäksi pidämme yhteisharjoittelupäiviä sekä leirejä. Vastuuohjaajana toimii Sam Fransman

Aikuisille yli 18v järjestämme harjoituksia (maalla ja lumella) kaksi kertaa viikossa sekä leirejä. Vastuuohjaajina toimivat Ben Lindström sekä Kim Nordström.

Sektionen filmar och fotograferar medlemmarnas uppvisningar vid tävlingar, läger och festtillfällen. Om ert barn inte får förekomma på bild (t ex föreningens hemsida, Facebook och Instagram) vänligen meddela vid anmälning. Jaosto kuvaa ja ottaa valokuvia treeneistä, kisoista ja tapahtumista ja julkaisee kuvat somessa ( kotisivuilla, FaceBook ja Instagram). Jos lapsenne ei saa näkyä kuvissa ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Lasten ja nuorten vanhemmilla on mahdollisuus auttaa harjoitusten, leirien sekä kisojen yhteydessä ja osallistua mukaan harjoitteluun. Moni vanhempi ja huoltaja ovatkin vuosien varrella osallistuneet, heille kuuluu suuri kiitos!