Är du vår nya kassör?

IF Sibbo-Vargarna r.f. är en anrik idrottsförening i Sibbo grundad år 1928. Föreningen har för närvarande 9 aktiva sektioner med sammanlagt drygt 1400 medlemmar. Föreningen arrangerar både tävlings- och motionsinriktad verksamhet för idrottare i alla åldrar.

IF Sibbo-Vargarna r.f. söker nu

en ny kassör

för att sköta föreningens bokföring samt ekonomiska ärenden på föreningsnivån. Kassörens huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta centralstyrelsens fakturor och bankärenden, att räkna och betala av föreningens anställdas löner och olika arvoden, att ha ansvar för föreningens bokföring samt följa föreningens ekonomiska situation och rapportera om den till föreningens centralstyrelse. Kassören förbereder också föreningens budget och bokslut. Kassören tar även hand om ekonomin av föreningens Molnträsk-projekt samt deltar i utveckling av föreningens ekonomiska processer. Kassören arbetar tillsammans med både föreningens centralstyrelse och sektionernas kassörer.

Vi önskar att du kan arbeta självständigt och ansvarsfullt samt ta eget initiativ och att du har en god organisationsförmåga samt goda samarbets- och kommunikations-färdigheter (inkl. goda datatekniska kunskaper). I uppgifterna behöver du muntliga och skriftliga kunskaper i både svenska och finska. Tidigare erfarenhet av verksamhet i idrottsföreningar och av liknande arbetsuppgifter räknas som merit.

Kassören arbetar på deltid (ca 40–60 timmar/månad), och får en månatlig ersättning. Den nya kassören kan börja enligt överenskommelse när en rätt person har hittats, men senast i januari 2022. För mer information kontakta föreningens ordförande Pirjo Moen (pirjo@moen.fi, 040–5814321).

Fritt formulerad ansökan med meritförteckning och anspråk för den månadsersättningen skickas senast den 15.11.2021 till föreningens ordförande Pirjo Moen (pirjo@moen.fi). Vi intervjuar sökande redan under ansökningstiden, och positionen fylls så fort vi har hittat en rätt person.

Kategorier:
Nyheter