Oletko sinä uusi rahastonhoitajamme?

IF Sibbo-Vargarna ry on perinteikäs vuonna 1928 perustettu sipoolainen urheiluseura. Seurassa on tällä hetkellä 9 eri lajijaostoa, joissa on yhteensä reilut 1400 jäsentä. Seura järjestää sekä kilpaurheilu- että harrastetoimintaa kaikenikäisille urheilijoille.

IF Sibbo-Vargarna ry hakee nyt uutta

rahastonhoitajaa

vastaamaan seuratason taloudenhoidosta ja seuran kirjanpidosta. Rahastonhoitajan pääasiallisia työtehtäviä ovat keskushallituksen maksuliikenteen ja pankkiasioiden hoito, seuran työntekijöiden palkkojen ja erilaisten palkkioiden laskenta ja maksatus, seuran kirjanpidosta vastaaminen sekä seuran taloustilanteen seuranta ja siitä raportointi seuran keskushallitukselle. Rahastonhoitajan tehtäviin kuuluu myös seuratason budjetin ja tilinpäätöstietojen valmistelu. Lisäksi rahastonhoitaja vastaa seuran Pilvijärvi-projektin talouden hoitamisesta sekä osallistuu seuran talouteen liittyvien prosessien kehittämiseen. Rahastonhoitaja työskentelee läheisessä yhteistyössä seuran keskushallituksen ja jaostojen rahastonhoitajien kanssa.

Tehtävä edellyttää itsenäistä, oma-aloitteista ja vastuullista työskentelytapaa, hyvää organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja (ml. hyvät tietotekniset taidot). Tehtävässä tarvitaan sekä suomen että ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Aiempi kokemus urheiluseuratoiminnasta sekä vastaavista työtehtävistä lasketaan eduksi tehtävän hoitamisessa.

Tehtävä on osa-aikainen (noin 40–60 h/kk), ja siitä maksetaan kuukausittainen korvaus. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta viimeistään tammikuussa 2022. Lisätietoja rahastonhoitajan tehtävästä antaa seuran puheenjohtaja Pirjo Moen (pirjo@moen.fi, 040-5814321).

Vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo sekä toivomus kuukausikorvauksen suuruudesta tulee lähettää viimeistään 15.11.2021 seuran puheenjohtajalle, Pirjo Moenille (pirjo@moen.fi). Hakijoita haastatellaan jo ennen hakuajan umpeutumista, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kategoriat:
Uutiset