Pojkar 2010

SVENSKA PÅ KOMMANDE!!

P2010 on syksyllä 2015 perustettu, sipoolaisista innokkaista pelaajista koos-tuva jalkapallojoukkue, jossa tärkeintä on innostava yhdessä liikkuminen! Mukavan menomme ovat huomanneet muutkin; ylpeänä vastaanotimme Sibbo Vargarna -seuralta 30.3.2017 diplomin ja arvonimen Vuoden Joukkue 2016.
Pelaajia on mukana joukkueessamme yhteensä noin 30 ja loistavia valmentajia meillä on rivissä kaksi kappaletta. Toivotamme kaikki innokkaat vanhemmat lämpimästi mukaan auttamaan niin valmennuksessa kuin muissa joukkueen asioissa. Puhumme suomea, mutta suurin osa valmentajista puhuu tai ainakin ymmärtää myös ruotsia, joten mukaan toivomme molempia kieliä puhuvia lapsia yhtä lailla!

Tarkoituksena on harjoitella sekä jalkapalloilun perustaitoja että joukkuepelaamisen jaloa kykyä ja tietysti ylläpitää yleistä liikkumisen iloa! Mukaan toivomme jo palloa potkineiden lisäksi tietysti myös täysin lajia tuntemattomiakin poikia, valmentajamme toteuttavat harjoitteita pienryhmissä jokaista lasta kannustaen ja yksilöllisesti uusia taitoja opetellen! Myös pelit ja turnaukset pelaamme tasoryhmissä.

Vanhemmat ovat viihtyneet mukana tukijoukoissamme, koska meidän
joukkueellamme on tapana tehdä kaikki positiivisen kautta ja hyvällä fiiliksellä!

Tervetuloa mukaan!


Lagledare

Sini Tuovinen
P2010@sibbo-vargarna.fi

Ansvarig tränare

Joni Laaksonen