Vuoden 2022 palkitut urheilijat ja toimihenkilöt

Sibbo-Vargarnan keskushallitus päätti palkita vuoden 2022 parhaat urheilijat ja toimihenkilöt seuraavissa viidessä kategoriassa: vuoden senioriurheilija, vuoden junioriurheilija, vuoden joukkue, vuoden valmentaja ja vuoden vapaaehtoinen. Keskushallitus valitsi palkittavat kokouksessaan 23.3 ja palkitsemistilaisuus pidettiin Ullalassa torstaina 30.3, ennen kevätkokousta. Keskushallituksen varapuheenjohtaja Johanna Blom ojensi palkinnot seuraaville:  

Vuoden senioriurheilija: Lars Lampinen (voimanosto)
Lars osallistui voimanoston klassisen ja varustetun luokan MM-kilpailuihin St. Johnsissa Kanadassa 8.-15.10.2022, josta hän kahmi seitsemän hopeamitalia ja yhden kultamitalin. Lars on myös hallitseva Suomen ennätyksen pitäjä niin jalkakyykyssä, maastavedossa kuin yhteistuloksessa (miehet 60, painoluokka 120+)

Vuoden junioriurheilija: Saana Kajander (suunnistus)
Saana voitti SM-kultaa pitkällä matkalla luokassa D15, SM-sprintissä hän oli neljäs, SM erityspitkällä matkalla hän oli viides ja SM keskimatkalla hän oli seitsemäs.  SM-viestissä hän sai hopeaa luokassa D18 yhdessä Saga Wickholmin ja Cecilia Nordgrenin kanssa.

Vuoden joukkue
: P2011 (jalkapallo)
Joukkueella oli hurja kasvukausi viime vuoden aikana, eikä loppua näytä olevan. Joukkue on nostanut omaa tasoaan pelillisesti ja on saavuttanut menestystä turnauksissa. Joukkueessa toimii mahtavia ja kaikkensa antavia toimihenkilöitä.   

Vuoden valmentaja: Staffan Mickos (yleisurheilu)
Staffan on toiminut yleisurheiluvalmentajana yli 20 vuotta. Hän valmentaa vanhempia ikäryhmiä, jotka menestyivät hienosti kaudella 2022. Staffan on arvostettu henkilö, jolla on laaja toimenkuva. Hän tukee kaikkia jaoston urheilijoita ja valmentajia ja on tämän lisäksi mukana Nikkilän keskuskentän korjausprojektissa.   

Vuoden vapaaehtoinen: Pekka Ollikainen
Pekka toimii jalkapallojaoston rahastonhoitajana, mutta hän on aktiivisesti mukana kehittämässä koko seuraa. Hän oli mukana projektiryhmässä myClubin käyttöönottaessa ja vuonna 2022 hän on pitänyt lankoja käsissään seuran talousuudistuksen toteuttamisessa. Hän on aina valmis auttamaan ja vastaamaan seuran toimihenkilöiden ja työntekijöiden kysymyksiin.  


Kevätkokous päätti tämän lisäksi nimetä Britt Granqvist Sibbo-Vargarnan kunnianjäseneksi hänen huomattavasta yli 20 vuoden työpanoksesta seuran kassanhoitajana.

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille hienoista menestyksistä ja arvostetusta työpanoksesta!

Kategoriat:
Uutiset