Pirjo Moen valittiin uudelleen seuran puheenjohtajaksi vuodeksi 2023

Pirjo Moen valittiin yksimielisesti IF Sibbo-Vargarna r.f:n puheenjohtajaksi seuran syyskokouksessa 24.11.2022. Pirjo on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2020.

Pirjon tähänastisen puheenjohtajakauden ajan Covid 19 -pandemia on vaikuttanut monella tapaa seuran toimintaan ja myös seuran henkilöstössä on ollut paljon vaihtuvuutta. Osittain näistä syistä kaikkia aiemmin suunniteltuja muutoksia ja kehitysideoita ei ole voitu seurassa täysimittaisesti vielä toteuttaa. Tulevana vuonna näihin toimiin pyritään kuitenkin tarttumaan täydellä tarmolla. Seurassa aloitettiin vuonna 2022 mittava talousuudistus, ja uudistus viedään päätökseen vuoden 2023 aikana. Vuoden 2023 muita suurempia seuratason hankkeita ovat seuran sääntöjen ja jaostojen järjestyssääntöjen päivittäminen sekä seuran toimintastrategian 2023–2027 laatiminen. Pirjo toivookin seuran jäsenten osallistuvan aktiivisesti näihin hankkeisiin, jotta ne vastaisivat mahdollisimman hyvin koko seuran ja sen jäsenten näkemyksiä.

Jaostojen edustajat keskushallituksessa vuonna 2023 ovat:

Hiihto – Linda Wahlman-Strandberg
Jalkapallo – Pekka Ollikainen
Kunto – Irma Malm
Lentopallo – Marina Forsström
Pyöräily – Johanna Blom
Suunnistus – Mirva Krum 
S-V Halli – Markku Sandström 
Voimanosto – Lars Lampinen 
Yleisurheilu – Daniel Travis 

Onnittelut uudelle hallitukselle! Samalla kiitämme eroavia keskushallituksen jäseniä, Harri Kuusimurtoa (jalkapallo), Lasse Lehtimäkeä (yleisurheilu), Staffan Martinia (hiihto) ja Erja Pulliaista (kunto), heidän työstään kuluneena vuonna.

Seuran puheenjohtaja (oik. eturivi) yhdessä keskushallituksen jäsenien, seuran kassanhoitajan ja seurasihteerin kanssa.


Kategoriat:
Uutiset