Miguel Cervera López miesten edustuksen päävalmentajaksi

Espanjalaistaustainen Miguel Cervera López aloitti maaliskuun alussa Sibbo-Vargarnan miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. Miguel Cervera López on valmentanut Suomessa mm.  HIFK:ssa, PK-35:ssa, FC Legirus Interissa ja VJS:ssä. Kotimaassaan Espanjassa Cervera López on valmentanut mm. Levanten organisaatiossa sekä B-joukkue San Fernando Cadizin valmennustiimissä.

 Cervera López on tullut tutuksi osalle edustuksen pelaajista HIFK:n ajoilta. Pelaajat ottivat ilolla vastaan edustuksen uuden päävalmentajan. Päävalmentajan ja joukkueen kauden tavoitteena on nostaa miesten joukkue nelosesta kolmoseen. Tehtävässään Cervera López vastaa valmennuspäällikkö Antti Sutiselle. Millaisia ajatuksia Miguelilla on kauden suhteen, siitä hieman alla;

– Sijainti ja harjoitusolosuhteet ovat erinomaiset, jotka antavat hyvät lähtökohdat kehittää Sibbo-Vargarnassa jalkapallojaoston toimintaa.

– Ykköstavoitteenani on nostaa miesten edustusjoukkue kolmoseen. Odotan innolla kauden alkua ja toivon, että S-V:n juniorit perheineen löytävät miesten joukkueen peleihin kannustamaan oman kylän joukkuetta kohti tavoitetta.

Cervera López kertoo, että hänen sukunimessään on mielenkiintoinen yhteys Sibbo-Vargarnaan. López on sanana roomalaista alkuperää ja tulee latinan sanasta lupus, joka tarkoittaa sutta. Susilauma vahvistuu siis todellisella sudella.

Bienvedinos a Sibbo-Vargarna Miguel!

Kategoriat:
Jalkapallo