Ladies

SV Ladies -jalkapallojoukkue on iloinen sekoitus aikuisia naisia ja nuoria. Joukkueen toiminta-ajatuksena on kasvattaa ja ylläpitää pelaajien kuntoa ja jalkapallotaitoja sekä pelata otteluita asenteella ja hyvällä fiiliksellä. Joukkue tarjoaa sipoolaisille ja sen lähialueiden naisille mahdollisuuden jatkaa jalkapalloharrastusta tai aloittaa harrastaminen aikuisiällä. Joukkue aloitti toimintansa tammikuussa 2009.

Tilannekatsaus ja näkymä vuodelle 2024
Naisten harrastejoukkue Ladies lähtee kauteen 2024 uudella sykkeellä. Vuoden 2023 joulukuussa mukaan toimintaan pyydetty Tage Lemström otti kopin valmenuksesta. Tarkoituksena on kehittää pelaajien fyysistä kuntoa, pallonhallintaa ja nopeutta. Tavoite on myös kehittää joukkueena pelaamista. Pelaajia ringissä on n. 20 ja alkuvuoden 2024 harjoituksissa on ollut hyvä osallistujamäärä. Harjoitukset ovat kerran viikossa Lival hallissa.

Kevään, kesän ja syksyn harjoituksista päätetään lähiaikoina ja niistä ilmoitetaan myöhemmin. Joukkue on talven aikana osallistunut Winterliiga -talvisarjaa. Takana on viisi pelattua ottelua. Tuloksena näistä kolme tasapeliä ja kaksitappiota. Edessä vielä yksi sarjaottelu ja sen jälkeen pelataan vielä sijoitusottelut. Joukkue on pelannut myös harjoitusotteluita Porvoolaista PinkLadya vastaan. Ensimmäinen ottelu päättyi niukkaan häviöön ja toinen pelattu ottelu kotihallissamme tuotti 5-3 voiton. Mainittavana on että Minna Nieminen saalisti hattutempun voitetussa ottelussa. Vielä on hiukan mietinnässä kesäkauden pelisuunnitelmat, meneekö joukkue pelaamaan harraste sarjaan vai osallistuuko vain turnauksiin. Uusia pelaajia mahtuu vielä mukaan ja voit olla aloitteleva tai jo pelikokemusta omaava pelaaja.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan:

Joukkueenjohtaja

Saara Solanpää
Ladies@sibbo-vargarna.fi
050 458 3943

Valmentaja

Tage Lemström
Ladies@sibbo-vargarna.fi
0405381731