Yleisurheilun harjoitukset alkavat

Hei

Pitkän treenitauon jälkeen voidaan taas vähitellen ruveta harjoittelemaan yleisurheilua Suomen hallituksen ja Sibbo-Vargarnan ohjeiden mukaisesti. Tässä suunnitelma:

Seuraavina päivinä urheilijat voivat harjoitella omin päin Nikkilän urheilukentällä: ke 6.5, pe 8.5, ma 11.5, ke 13.5 ja pe 15.5. Pyrimme siihen, että näinä iltoina klo 17–19 paikalla olisi aina vähintään yksi valmentaja tai aikuinen urheilija, joka tarvittaessa voi avata ovet varustekoppeihin, vessoihin ym. ja voi tarvittaessa auttaa jos joku tarvitsee apua, mutta ei ohjaa harjoituksia, vaan jokainen harjoittelee omin päin. Seuraavat säännöt pätevät näissä treeneissä:

Kukaan ei saa tulla treeneihin sairaana, ei pienilläkään oireilla.

Kaikki käyttävät Käsidesiä ennen treenejä ja niiden jälkeen. Pidämme pullon katsomon alimmalla penkillä.

Kaikki harjoittelevat yksin, pareina tai muutaman urheilijan pienryhmissä. Suuria ryhmiä ei saa muodostua.

Pyritään koko ajan pitämään vähintään kahden metrin etäisyyttä kaikkiin muihin.

Ohjatut harjoitukset alkavat alustavasti ma 18.5. Myös tällöin pidetään ryhmät pieninä (enintään 1+9 hlöä). Tähän liittyen odotetaan vielä SV:n keskushallituksen päätöstä ja palaamme ensi viikolla näiden treenien käytännön järjestelyihin.

Ma 1.6 alkaen voidaan alustavasti pitää treenit normaalisti.

 Alustavien tietojen mukaan SV:n suosittu urheilukoulu voidaan järjestää normaalisti kesäkuun kolmena ensimmäisenä viikkona (1.6–18.6). Erillinen ilmoittautuminen ja maksu. Enemmän tietoa tästä kotisivujen ja koulujen Wilman kautta.

Oletamme että voimme järjestää kisojakin, mahdollisesti jo kesäkuussa. Palataan tähänkin asiaan myöhemmin.

Tervetuloa taas mukaan treenaamaan J Sibbo-Vargarna Yleisurheilu

Kategoriat:
Yleisurheilu